Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Paket je prišel rahlo poškodovan, vendar merilni inštrument je brezhiben in deluje odlično. Napetost kaže zelo natančno, napetost, pa bo potrebno naravnati na pravi rezultat. Priporočam nakup, zelo kvalitetna izdelava.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Małe, kompaktowe i z dużą ilością funkcji. Bardzo przydatne narzędzie do monitorowania urządzeń w trakcie testów lub naprawy. Ważne jest również używanie go jako przyrządu do panelomierza dla innych urządzeń (np. zasilacz pwer)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Przedmiot dostarczony w dobrym stanie. Wszystkie funkcje działają dobrze. Dziękuję Banggood, 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Wielki mały (mały?) licznik za fantastyczną cenę ... Nie _ nie lekceważ rozmiaru potrzebnej przetoki (dla 50a i 100A - patrz etykieta)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    uygun fiyatlı

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dobrze Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Bardzo dobry produkt. Zalecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dokładny i szybki, mierzy napięcie i prąd, i oblicza pozostałe parametry na żądanie. Ma prawidłowy 2-cyfrowy termometr.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    henuz denemedim ama saglam duruyor deneyince yorum olarak yazacagim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Paczka, którą dostałem szybko, wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,142
    • Ft15,812
    • Ft3,279
    • Ft5,368
    • Ft4,846
    • Ft5,368
    • Ft3,578
    • Ft17,005
    • Ft2,981
    • Ft2,384
    • Ft4,771
    • Ft3,279
    • Ft1,286
    • Ft20,884
    • Ft3,279
    • Ft15,513
    • Ft1,110
    • Ft2,384