Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/12/2020

    Cóż warte pieniędzy, idealny dla małych tokarek i każdego, kto szuka taniego DRO, Działa dobrze i dość dokładne teraz X & Y przebudowany na cyfrowe

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Nie odbierano baterii z jednostką, a instrukcje nie są w języku angielskim, więc nie mogę powiedzieć, jaka bateria powinna być użyta. Opakowania tej jednostki były okropne, pudełko zostało poważnie zniekształcone, a aluminiowy pasek jest wygięty. Opakowanie powinno zawierać kawałek drewna lub ciężkiego plastiku lub pudełko na drewno, w celu ochrony jednostki. Przezroczysta plastikowa wystawa jest również mocno porysowana, jakby coś ciężkiego zostało po niej rzucone. Nie nadaje się do użytku. Jak na razie nie jestem pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Działa dobrze z pudełka, dość dokładne dla rozmiaru i bardzo dobre dla małej tokarki, polecam to każdemu, kto szuka taniego DRO. Zamówione drugie dla osi X

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Bad Packing, but it works perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2018

    I added 2 devices to my mini Lathe. Botton cell powered and magnetic base to fix display. USB conector is too big and bad solution but enought for the price. You can cut easilly, think well before cutting. Many possiblities to fit in your machine. I got 0.02 mm backlash aproximatelly.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2018

    montée sur mon tour fait son boulot marche bien affichage bien lisible et pour le prix si la précision et au rendez vous ce sera parfait

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2019

    perfetto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2018

    product look like the pictures , quality OK, delivery time OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2018

    Outil idéal pour la numérisation d'une raboteuse

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 367
    • Ft34 958
    • Ft15 655
    • Ft9 100
    • Ft25 489
    • Ft17 654
    • Ft15 762
    • Ft48 585
    • Ft13 836
    • Ft41 513
    • Ft18 915
    • Ft25 489
    • Ft34 592
    • Ft16 777
    • Ft16 021
    • Ft4 001
    • Ft25 852
    • Ft9 828