Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(306)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(306)
    • 5 Star(297)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    Doskonały rycer, którego użyję do otworów słupkowych w poliwęglanowych ciałach RC. Wydaje się być bardzo dobrze zrobiony za cenę z bardzo ostrym punktem. Można poprawić zmniejszenie pomyj nitki podczas przykręcania nakrętki ochronnej, chociaż nasadka jest szczelna i w pełni bezpieczna, gdy jest dokręcana do końca. Byłoby również miło mieć plastikową lub gumową nasadkę na końcu wydrążonego uchwytu, ponieważ jest on po prostu otwarty. Otwarty koniec uchwytu nie jest jednak ostry w dłoni i jest przypudrowany wokół tej krawędzi aż do wewnętrznej strony uchwytu, co jest dobre. Mój przykład był 'bardziej czarny' w modelu przyczepności maszynowej niż 'więcej srebra' pokazywanego na zdjęciach, ale to niekoniecznie jest coś złego. Ogólnie bardzo zadowolony z produktu, biorąc pod uwagę, że jest to bardzo niskie koszty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Doskonała jakość 👌, jest użytecznym narzędziem pracy w architekturze, Komunikator był szybki i bezpieczny jak 20 dni dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2018

    Ручная развёртка для расширения отверстийв карбоновых и прочих материалов,кроме стали конечно,деталях.Выполнена в виде вот такого микро тубуса со свинчивающейся крышкой.Сама насадка тоже сьёмная.Рабочие диаметры от 0 до 14мм.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2017

    配送は遅かったものの無事届きました。 商品は梱包クッション材など一切なくそのままビニール袋に直入れ。 まあ、壊れるようなものではないので良いとしましょう(笑) 刃先は鋭いようですが材質の硬さはよく分かりません。 当方の用途としましてはラジコンのプロペラの穴を広げる「ステップリーマーの代わり」なのでプラスチックがストレス無く削れたらいいです。 まだ使ってはいませんが多分大丈夫だと思います。 ありがとう!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2018

    Utensile indispensabile nella cassetta degli attrezzi per hobby, corpo in lega e punta in acciaio molto affilata e protetta con il suo tappo quando viene riposta. ottimo rapporto qualità/prezzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2016

    Для пластика и дерева - незаменимая вещь, не надо искать сверла. Очень острые кромки.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2018

    Качество хорошее, заняло свое место в инструментах для моделей

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Pigost
    UA
    07/08/2017

    Купив на всякий випадок. Деколи треба швидко розширити отвір у пластмасі. Дуже якісно виглядає

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2017

    I have used it to make holes on my rc 1/10 monster truck body shell. it's so sharp & pointed so that I could make them easily. I like it and highly recommend for anyone who wants to replace rc body shells.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2017

    I have used it to make holes on my rc 1/10 monster truck body shell. it's so sharp & pointed so that I could make them easily. I like it and highly recommend for anyone who wants to replace rc body shells.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 236
    • Ft2 204
    • Ft11 515
    • Ft3 196
    • Ft957
    • Ft5 170
    • Ft4 156
    • Ft4 060
    • Ft2 582
    • Ft3 321
    • Ft4 799
    • Ft5 170
    • Ft1 843
    • Ft3 321
    • Ft5 170
    • Ft4 431
    • Ft2 953
    • Ft14 778