Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2020

    Ładna powierzchnia i gumowane plecy, aby utrzymać ją na miejscu. Godna jasność RGB i bardzo pomocne USb 4 sposób hub. Wysłane do KSA w 6 dni, więc bardzo dobre. Ogólnie jestem zadowolony i polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Rozmiar touchpadu jest świetny i materiał jest dobrze wykonany. Grubość tej podkładki jest również wygodna w użyciu. Oświetlenie RGB jest jasne i ze wzorem wariantowym. Po połączeniu z klawiaturą RGB i myszą, która jest jak oświetlenie życia mojego biurka na PC. Usb hub działa bardzo dobrze z myszką bluetooth i klawiaturą. Wciąż mam 1 do ładowania mojego telefonu komórkowego.Chociaż nie jest tak szybki jak oryginalny adapter, ale zrobi sztuczkę i działa jak czar! I z taką ceną!! Co mogę powiedzieć? To jest idealne! Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Jakość przetworzona Różne tryby kolorów, oświetlone wszystkimi kolorami, mogą być całkowicie wyłączone. Szybka dostawa. Bardzo przyjemnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Wspaniale!! Spełnia oczekiwania 👏🏻👏🏻😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Chłodny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    O wiele lepsza niż oczekiwano, wysoka jakość materiału, opakowanie nie jest najlepsze, ale nie wpływa na produkt, kompatybilny z USB Bluetooth i Hub aparatu słuchowego, który, jak myślałem, może powodować problemy, jedynym problemem jest przycisk wyłączenia, że po niektórych zastosowaniach staje się mniej reatywne i konieczne jest pozostawienie go naciśniętego trochę, daleko od tego, aby przejść między trybami oświetlenia (które są dość dużo) nie stanowi wielkiej trudności, zachwycony zakupem i ponownie zużywać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    To wysoka jakość światła, jeśli sprawiasz, że to długi czas, aby męczyć oko czasami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Bardzo piękny i funkcjonalny podkładka na myszkę, całkowicie spełniła moje oczekiwania! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Nieźle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,401
    • Ft2,157
    • Ft9,870
    • Ft2,033
    • Ft6,167
    • Ft4,748
    • Ft19,125
    • Ft5,735
    • Ft4,409
    • Ft15,114
    • Ft17,891
    • Ft17,274
    • Ft29,862
    • Ft19,125
    • Ft18,508
    • Ft19,002
    • Ft17,984
    • Ft8,018