Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2014

    J'ai pris le modéle N°2 . J'adore ce genre de tampon pour stamping , je trouve que ce sont les meilleurs . Tres bon prix

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2014

    this is very good and easy to use. it is what i need,the same as I imagined.i will buy more next time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2014

    the price is good,the shipping is very fast,and the item is useful to me,and it is very to use,so no matter how i love it ,i recommended it you everyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2016

    thank you!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2016

    Does what it is suppose to do. Great tool.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2015

    I've got #02. It made stamping my nails much easier, I would recommend this item for every nail art lover :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2015

    Yo compre este producto porque uno que me habia venido en un kit no funcionaba. Este es un producto excelente, funciona a la perfección.! Sabe contener y pegar la imagen. Es lo maximo. lo recomiendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2015

    Compre varios de estos porque con un set que compre, el sellador que venia era demasiado aguado y la imagen se deformaba. Pero este producto es genial, tal cual lo que necesitaba. Lo recomiendo. De excelente calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2015

    I got #2 and I love it now I have a big size and small I'll get more soon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.49
    • US$55.78
    • US$12.31
    • US$15.83
    • US$41.57
    • US$19.99
    • US$29.99
    • US$19.19
    • US$7.48
    • US$11.87
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$13.85
    • US$6.46
    • US$6.26
    • US$16.16
    • US$64.67
    • US$21.93