Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(240)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(240)
    • 5 Star(226)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2021

    Maska dobrze pasuje i jest łatwa w montażu. Zawiera również dodatkowe zestawy, jeśli wkłady filtrów. Problem w tym, że z jednej strony jest małe pęknięcie, ale nie jest to duży problem. Jestem bardzo zadowolony z tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    W dobrym stanie jedynym problemem było to, że strona nie wykryła mojego adresu i prawie spowodowała zwrot mojego produktu! Ale jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Wszystko w porządku. Dobrze wykonana, filtry ładnie pasują. Dobra regulacja na paskach i trzymanie na głowie. Pozostało sprawdzić podczas prac.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    To jest naprawdę dobre. Pasuje do mojej wielkiej twarzy, wygodny i dobrze oddychający.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Maska górna, może oddychać bardzo dobrze, wygodnie, nie ma więcej kaszlu kurzu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Dobra maska niestety uszkodzenia transportowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Jest to dobry produkt w cenie, ale jakość nie pasuje do 3M. Maska jest wystarczająco dobra, jest wygodna, przyjmuje filtry 3M. Filtry są lepsze niż nic na twarzy, ale nie są dobre. Białe filtry to żart. Filtr węglowy jest lepszy, ale nie ma standardowego wskazania zgodności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Kurwa, myślałem, że nigdy mnie nie dopadnie. Długa dostawa i 40 dni dostawy. Jestem trochę mały, potrzebuję dużej presji, nieważne jak fałszywe. Materiał jest sztywniejszy niż maska wsteczna z 3M. Filtry mają tylko 1 zestaw, a nie 2 jak w reklamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Świetna jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    Dobry produkt, dobre materiały dobrze pasuje do twarzy żegluga była bardzo szybka i jakość produktu i akceptowalne Polecam go

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 122
    • Ft5 157
    • Ft4 775
    • Ft4 775
    • Ft2 545
    • Ft3 820
    • Ft3 676
    • Ft3 307
    • Ft2 571
    • Ft1 908
    • Ft2 940
    • Ft1 590
    • Ft3 182
    • Ft2 940
    • Ft4 661
    • Ft5 094
    • Ft2 577
    • Ft3 679