Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.64 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-16 16:22:29

    I’m surprised in a good way. The light is above imagination considering that it’s just 4W.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    E14/E12/G9/G4 LED 4W White/Warm White 2835 Corn Light AC 220-240V

    2018-03-17 06:55:12

    E14/E12/G9/G4 LED 4W White/Warm White 2835 Corn Light AC 220-240V IS FANTASTIC ..VERY VERY NICE LAMP AND LOW PRICE

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Mini LED Lamp

    2017-12-06 21:02:34

    The get-up is very good.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Прикольная штучка

    2017-11-15 09:52:15

    Маленький цоколь идеально подходит для ночников. По мощности мне показалось всё-таки маловато, думал, что 4 вата будет ярче. А так вполне достойный товар.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good stuff

    2017-10-11 05:45:40

    conform to the description done but ... but I did a mistake as my system is AC 12V not 220V ... this means that I have to order other appropriate leds. Seems to be perfect for a 220 V installation by the way :)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Ottimo materiale perfettamente funzionante

    2017-10-06 13:00:55

    Lampade molto efficienti come lumen forniti

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Buona qualità

    2016-09-01 16:04:35

    Secondo acquisto: le precedenti sono in funzione da oltre un anno, senza fare una piega. Quindi consigliate.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    G4 светодиодные лампочки

    2016-07-11 03:43:39

    Лампочки пришли, довольно хорошего качества, по заявленным люксам световой поток выдают. Единственное нужно быть внимательным при заказе, т.к. они на 220в, а у меня в люстре 12в., но тут уж сам виноват, буду переделывать люстру)

    Komentarze
  1 2 3 4  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>