Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Alles Super

    2017-09-07 10:23:30

    Klappe eingebaut, Katze hat diese Tür sofort angenommen. Alle sind zufrieden

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-25 01:02:56

    Заказ пришел очень быстро. Распаковал, проверил - все нормально. Пока не устанавливал, но, думаю, что проблем не возникнет. Главное, нужно будет кота научить ходить через эту дверь.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-11 11:13:08

    article correspond a la commande. facile a posé. par contre le délai de livraison sont déplorables. j'ai reçu des colis en provenance de chine plus rapidement que ceux de l’Europe.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-19 04:59:44

    chegou a tempo e parece bom material

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-03 09:25:30

    am primit astazi pachetul. este ok! urmeaza sa-l montez!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-01 22:22:38

    entrega extremamente rapida, produto conforme esperado

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    very good

    2016-12-14 08:24:40

    Megérkezett időben és nagyon jó vétel volt, dicsérem az eszemet, hogy meg vásároltam. Ha nem vettem volna, meg akkor most kellene megvennem ahhoz, hogy legyen.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-24 07:51:24

    Arrived very quickly via International post, well packaged, great product with good installation instructions and half the price for similar product available locally.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Bien

    2017-11-11 13:46:58

    Mi gato entra pero no quiere salír. Me llegó sin la parte trasera lo reclamé y sin problemas. Me lo remitieron. Proveedor y web son fiables. Buena experiencia.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Lock Frame Safe Security Flap Door Gate Pet

    2017-11-03 05:09:40

    Nice flap door but I need to cut internal frame in order for it to fit my door. No modification is needed I guess if your door thicker more than 35mm.

    Komentarze (1)
  1 2 3 4  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>