Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good charger(37)
  • easy to use(11)
  • good price(11)
  • good quality(9)
  • Wszystkie recenzje(252)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-27 17:45:31

    Tome la decisión de adquirir mi segundo cargador dual con esta marca porque considero que su desempeño es muy pero muy bueno y su valor es asequible. También tengo que resaltar que es fácil de manipular y práctico de llevar. Y algo que me gusto departe de Banggood fue su servicio de envío a Latino America, llego a Colombia en 10 días.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-20 11:26:47

    Great product. Exactly as described. It works perfectly. It has a very compact size. I've made about 20 cycles of charge on my LIPO's and have no problem whatsoever. Recommended.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-03 01:26:29

    Preso per caricare le mie due batterie in contemporanea per il mostro che ho. Spediziome ultraveloce da magazzino europeo. 4gg. Grazie!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-01 03:51:05

    Good charger, on a low price! He arrived quickly!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-27 14:53:35

    Super

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-27 17:21:38

    Das Teil ist wirklich klasse, vor allem selbst erklärend. Habe mir ein Ladepult gebaut, damit die Balancer Kabel nicht so rumbaumeln. Gerät bietet sehr viel Einstellmöglichkeiten, von denen ich vielleicht 30% nutze...., aber es reicht für „normale“ Benutzer bis 6s völlig aus.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-26 12:07:03

    Super!!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-18 12:52:43

    goods delivered relatively quickly, one hundred percent charger functionality I recommend this product.......

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-27 19:23:34

    love it.. waiting to use with the correct UsA 110v 3 prong AC plug.. but it comes with the adapter.. if u must use it as soon as you get.it

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-27 13:34:29

    Cool charger on a low price!

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 26  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>