Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(245)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(226)
    • 5 Star(219)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-18 07:54:45

    Delivery was extremely fast! Only took 6 days to South Africa - Amazing! These cameras are excellent! I ordered 4 of them. The work with the V380 phone app or the PC client. The IP address can be set fixed and the RTSP port can be opened for use with iSpy on a PC. Alarms can be adjusted for area to be monitored and for sensitivity. The cameras can take an SD card up to 128GB and recordings can be download to the phone memory or to the PC with the client. New firmware was available when I set the cameras

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-18 12:31:13

    I just got the camera. When I opened it I noticed that only one WIFI antenna was coming into the slot. Take a look at the photos. Order Number:72677903

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-08 03:03:14

    Die Kamera kam recht schnell an. Aber die Verpackung war schon sehr verbeult........ Die Kamera hatte dadurch aber keinen Schaden erlitten. Habe den rstp Port freigeschaltet , damit ich mit der App IP Cam Viewer zugriff habe. Soweit eine gute Kamera, aber für den "normalen" Preis hätte ich sie nicht gekauft. Aber im Angebot für 30,--€ geht es.....

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-06 09:02:15

    as caixas vinham em muito mau estado como vêem nas fotos

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-29 23:43:00

    very good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-20 20:54:46

    Amei esse câmera de segurança de excelente qualidade continua comparando mais entrega antes do prazo amei

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-26 11:47:17

    zeer goed. degelijke kwaliteit en veel mogelijkheden. verbind snel, reageerd snel. heeft ingebouwde ledlamp met bewegingsmelder. nachtzicht. 12v adapter ook goed. beeldkwaliteit erg goed. winnaar, vooral voor deze prijs.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-01 00:12:20

    Meglepően jó minőségű képet ad!

    Komentarze (3)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-19 11:59:48

    muito boa imagem adorei entrega rápida app fácil de mexer

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-01 03:10:24

    All working good, have not tested at night though

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 25  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>