Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-31 12:08:54

    Fiyatına göre güzel huawei Apple samsung xiaomi bu saatin tırnagı olamaz. Saat bildiğin telefon. Hersey artık daha kolay. 10 üzerinden 8.5. Ayriyetten kamerada 10 üzerinden 6 ama bu tür saatler içim biçilmez bir kaftan.

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-06 12:14:11

    Thank you guys 😊 its come today and its come very eary.... Respect banggood i recommend to buy this watch... love it

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-08 04:30:12

    Für das Geld eigentlich top.. wake up function könnte schneller sein und klar könnte man manches verbessern.. Aber generell ist sie zu empfehlen

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-13 05:47:39

    Much more than Expected. Battery is impressive. Display is crisp. Limitless fun n enjoyment. Quality is very good. Delivery to England 7days. Thanks I am happy.

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-10 18:06:19

    Thanks banggood I just received came sooner than i spect the item really good quality and it work perfect I recommended,,, I'm still waiting for another item I did order earbug.

    Komentarze (3)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-29 11:27:49

    Looks fine.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-09 04:36:45

    Thank you Banggood. Recieved on time. Great customer service . Happy customer from Sultanate of Oman.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-21 02:38:41

    πολυ καλο !!!!!

    Komentarze (1)
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>