Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/12/2020

    Walking Pad, którego nie trzeba przedstawiać: Xiaomi zawsze jest gwarancją. Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy. Idealne opakowanie, żadnego wgniecenia. Produkt nieskazitelny i utrzymany do perfekcji. Próbowałem natychmiast i muszę powiedzieć, że maksymalna prędkość 6km / h dla mnie, którzy są 168cm może jest zbyt ahaha. Nie było głośno. Od razu przetestowałem go oglądając Netflixa. Na koniec dodam, że jest bardzo mały i bardzo cienki. Idealnie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    To dobrze. To się podnosi. Jest magazynowany. To nie zajmuje miejsca. Nie wydaje żadnego hałasu... Chodzi o to, by stać na czas...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Jestem naprawdę bardzo zadowolony, jest to pełne oleju smarowego, baterii i zdalnego sterowania.Wielki materiał i świetne opakowanie, najlepszy stosunek jakości do ceny na rynku. Aplikacja działa bez zarzutu i pozwala odblokować 3km/h ustawione przez producenta, co pozwala zwiększyć się do 6km/h.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Bardzo ładny produkt, zwłaszcza jeśli nie masz dużo miejsca w swoim domu! Jakość jest dość dobra i można złożyć / rozwinąć go bardzo łatwo. Maksymalna prędkość jest jak szybkie tempo chodzenia. To zdecydowanie wystarczy na trening w domu! Ponadto muszę powiedzieć, że obsługa klienta Banggood jest po prostu niesamowita! Bieżnia miała małe pęknięcie na plastikowej okładce, kiedy ją otrzymałam, prawdopodobnie z powodu przeniesienia. To nie miało wpływu na funkcjonalność, ale można było to zobaczyć. Wysłałem kilka zdjęć i natychmiast zaoferowali mi częściowy zwrot za to! Dziękuję bardzo Banggood! Masz kolejnego lojalnego klienta!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu. Działa idealnie, zajmuje mało miejsca i spełnia wszystkie moje oczekiwania. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Produkt był w dobrym stanie. Testuję go przez godzinę i działa dobrze. Bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Produkt był w dobrym stanie. Rozładowanie jest takie szybkie i proste. Jeszcze nie brałam. Wrócę za kilka godzin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Praktyczny i solidny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Przybył w krótkim czasie, świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Do tej pory nic złego nie można zgłosić, poza faktem, że pas lekko skręca w lewo, nawet po kalibracji, przetestowany na dwóch różnych podkładkach i na osobę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft109,026
    • Ft44,214
    • Ft32,100
    • Ft29,071
    • Ft174,444
    • Ft30,283
    • Ft30,283
    • Ft12,414
    • Ft132,043
    • Ft3,195